MESAP JESEN 2010

mesap_jesen_2010_500

Poštovani,

U nedjelju, 21.studenog završio je dvodnevni sajam Poljoprivrede i prehrane, Obnovljivih izvora energije, Komunalne i ekološke opreme i Moderne gradnje „MESAP JESEN 2010“

Uz 48 izlagača na 34 štanda posjetiteljima je prikazan presjek ponude gospodarskih subjekata iz šire regije. Sajam je u dva dana posjetilo oko 1500 posjetitelja, a naročito su dobro bili posječeni stručni skupovi. Uz sudjelovanje eminentnih stručnjaka iz područja energetike, dani su odgovori na mnoga pitanja, a dogovoreno je da se u narednih dvadesetak dana nastave stručni razgovori kroz organizaciju tematske konferencije, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena.

MESAP JESEN 2010 pokazao je da postoji interes za prezentaciju roba i usluga iz navedenih sektora, ali i to da je krizno vrijeme i da se kod nekih tvrtki drastično smanjuju financijske mogućnosti za marketing ovakvog tipa.

Ovo je vrijeme preživljavanja za mnoge tvrtke, pa i sam MESAP prolazi kroz krizno razdoblje, stoga je važno da je ovakva sajamska priredba uopće održana.

Zahvaljujem se na podršci i pokroviteljstvu MINGORP-a kao i pomoći vlasnika; Međimurske županije i Općine Nedelišće.

S poštovanjem! v.d. Direktor: Marjan Novak ing. stroj.
potpis_Marjan_Novak_mala

MI STVARAMO PRILIKE !!!

Foto ilustracija:
1min.jpg (7) 02 min)
3min. 4min
mesap1min.