MESAP JESEN 09

mesap_jesen_2009_500

Poštovani,

pozivamo Vas na

MESAP „JESEN 2009“

SAJAM POLJOPRIVREDE, PREHRANE, KOMUNALNE I EKOLOŠKE OPREME,
TE OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I MODERNE GRADNJE

koji se održava 21. i 22. studenog 2009. godine u dvorani MESAP u Nedelišću.

Sajam MESAP JESEN 2009 kombinirani je sajam, a program je sastavljen od više međusobno povezanih gospodarskih grana. Vremenski stavljen u jesenski termin, ovaj sajam će sigurno ostvariti kvalitetan poslovno – promidžbeni susret zainteresiranih subjekata u tom važnom poslovnom i životnom području.

U našoj sajamskoj dvorani koja ima kompaktan izložbeni prostor veličine 2048m², u stotinjak moderno uređenih štandova biti će moguće prikazati izložbene eksponate, podijeliti promotivne materijale ili prikazivati prezentacije na projektoru.

Ukoliko postoji potreba, može se izlagati i na vanjskom izložbenom prostoru.

Uz klasične sajamske aktivnosti, biti će više stručnih skupova koji će se odvijati u multimedijskoj dvorani ( oprema i mjesto za 90 ljudi ) u sklopu sajma.

Sajam je namijenjen : tvrtkama i obrtima iz navedenih gospodarskih područja koji nude robe ili usluge, institucijama, ponuđačima opreme, gradovima i općinama, komunalnim poduzećima, OPG-ima, obrazovnim ustanovama, stručnjacima, udrugama, domaćinstvima, pojedincima – inovatorima….

Krajnji cilj kroz dva dana izlaganja, kroz stručne skupove i prezentacije, omogućiti kvalitetnu razmjenu informacija, te popularizirati teme i stvoriti priliku da se nositelji razvoja ( struka, tehnologija, državne institucije, gradovi i općine, projektanti, građevinska operativa, oprema, izvori financiranja, potrošači.. ) međusobno upoznaju i što bolje povežu .

Nadamo se da imate interes nastupiti na ovoj jedinstvenoj gospodarskoj manifestaciji.

S radošću Vas očekujemo na MESAP-u (Nedelišće, kraj Čakovca) .

Za sve ostale informacije obratite nam se na:

Telefon 040 822-800 i 822-850, Telefax: 040 821-562 ili 822-851.

e-mail: mailto:mesap@ck.t-com.hr, www.mesap.hr

U Nedelišću, 27. 08. 2009.

S poštovanjem! Direktor: Marjan Novak ing. stroj.
potpis_Marjan_Novak_mala

MI STVARAMO PRILIKE !!!

Download:

Prijavnica za MESAP JESEN 09